Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara med (2001-10-19)

Låt mig vara med blott en sekund
Inte flimra förbi, inte blinka
Inte tänka på ord, inte uttryck
Inte tänka på objektet, inte linsen
Inte på något.
Bara vara med, blott en sekund
Att få känna, vidröra
Att få njuta, reagera
Att få vara
I andetagets uppmärksamhet
Blott en sekund

Låt mig vara med blott en sekund
Förföras av sanningen, flåsa
Slås av verkligheten, blekna
Avmattas av godheten, gråta
Häpna av kärlek, törsta
Bara flyta ut i luften och
in i allt. Fylla upp och fyllas upp.
Låt mig vara med om än för en sekund




Fri vers av kpoesi
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-24 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häpnar! Så vackert och innerligt, får mig att tappa andan... om än för en sekund..
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi