Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heder

När en väns flickvän gör närmanden eller stöter på en,

då måste man göra det rätta och inte besvara de tjejerna,

och sen berätta det för vännen vad än konsekvenserna blir,

för vänner ska vara starka och hålla ihop i alla väder

det har aldrig hänt mig men något liknande har hänt,

han berättade att hon hade stött på honom

och de hamnade i säng med varandra...

 

men det gjorde inget för den tjejen älskade jag inte!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-03-24 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten