Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment från det förflutna


förälskad

jag känner så starkt för dej för du fyller upp allt inom mej 

drömmar saknaden och den enorma tomhet inom mej ; du 

 

är så otrolig unik ingen kan få mej att lämna dej för du

betyder alldeles för mycket för mej ; du gör så otrolig

 

skillnad i mitt liv och och du värmer min frusna själ till

liv igen ; för den dog ut av ensamheten för en stund men 

 

du blåste liv i den och fyllde den med din värme och kärlek

jag vet inte vad du gör med mej längre för jag har tappat

 

kontrollen för länge sedsan påminna känslor ; du väcker

dom en efter en så dom åter får liv och börjar att leva 

 

för dom har legat i dvala länge nu ; du fått mej att

känslomäsigt att uppstå igen och inte bara att hålla mej

 

vid liv jag är skyldig dej så mycket för att jag är din för

reten ut av mitt liv jag ska vara dej trogen ärlig och lojal

 

jag ska älska och beskydda dej jag ska göra allt för att du 

känna dej trygg i min närhet för jag vill beskydda dej och

 

all vår kärlek 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-03-24 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skriv en dikt till din dotter då? när du är så bra på det! och läs den för henne i telefonen? hon kommer smälta! =)
2020-03-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Den kvinnan får en bra beskyddare och vän!
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten