Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal vän

Jag hade en vän
Han sprang bort och försvann
Han var ivrig och pigg
Han var osund och dann.

Med energi som få
Och ett dömande begär
Han läste lusen ur alla,
Alla dem han hade kär.

Han saknade spärrar
Och var rakare än rak
Han lämnade avtryck för jämnan
Och sa alltid sin sak

Men han lever än
Nu är han gammal och klok
Och han skriver ibland
poesi eller bok.




Fri vers (Fri form) av Lupinen
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-24 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen