Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodin nog klar...


Till södern med Solstråle...

Vi drar till södern, vi drar till solen
till söderns hetta dit drar ju vi!
Du och jag!

Vi fäller ner oss, vi fäller ut oss
på sköna stranden i vita sanden
där finns ju bästa vilan
och vi två ju fann den!

Vi håller handen var så säker
om kaffemuggen och i oss vräker
utav den goda drycken och ser oss
runt om, och nu har det kommit mer
ja flera stycken...

De fäller ner sig som vi gjorde
och en av dem mig då sporde
vad är det som luktar
och med näsborrarna fluktar...

Kaffe! Bästa drycken som gives i Sweden
den kan man ju dricka hela tiden
och sen står man ju alla rycken
till och med allas olika tycken
utan att gå i bitar, i stycken!

Det är bara att tacka och bocka
att vi fick just den: Gudadrycken!


























Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-25 06:39



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Kram från en riktig kaffemoster.
Så sa mina föräldrar om mig när jag växte upp.
2020-03-25

  ULJO
För många är kaffetåren oundviklig.
2020-03-25

  Feliaxel VIP
Kaffe denna underbara dryck
Svårt att vara utan
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt