Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet sköljer bort fotspåren i sanden

Jag går på stranden, och fotspår i sanden följer mig,

men vattnetsköljeroch tar bort fotspåren lite i taget,

som ett par sårade känslor med tiden,

även om ärren sitter djupt, de måste man bearbeta eller fly från

medans hjärtat pumpar smärta från bilden av henne

som lever kvar inom mig, hennes vackra skratt ekar bort i mitt minne,

ty nu är det mer tortyr än musik i mina öron.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-03-25 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten