Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment från det förflutna


jag söker kärleken

kärleken är så oskylldigt vacker och underbar när man har 

hitta den rätta ; som man kan lita på och lämna ut sej till 

 

med full tillit ; och bli axepterad och respeckterad för den 

man är bakom alla ryckten ; för det liv man levde för länge 

 

sedan för rycktet kan sitta kvar i en livs tid ; för saker och

ting växer i från mun till mun och är svåra att tvätta rent 

 

men finner man någon som ser en bakom allt så är det

vakert ; sådan kärlek håller man krampaktigt i ; och

 

släpper aldrig taget om ; om hon inte önskar det förståss

då sätter jag på mej minna skor och går igen ; till baka 

 

på vägen och söker vidare men det är svårt att träffa

någon att älska ; som  som ser och känner mitt varma

 

hjärta och gillar min humor och tycker om närhet och

kramar ; och att älska mycket för jag är en livs njutare 

 

om ni förstår vad det betyder ; för kärleken är så vacker 

när den tar eld då kan inget stoppa oss 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-03-25 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten