Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, dig och jag

Tänker på dig
Undrar vad du gör just nu

Jag undrar vad du tänker på
Kanske tänker du på mig
Jag vet ingenting
På ett sätt hoppas jag att du göré
Och på ett annat inte

Tänk alla frågor som skulle behöva besvaras
Du och jag skulle bli ett ”vi”, något invecklat och komplicerat
Till och med något annorlunda

Vill bara ha det lätt från och med nu

Jag är klar med allt det där svåra
Tar det någonsin slut?

Inga fler om, men eller nej
Bara JA från start till slut
Ha, om det ändå vore så lätt
Drömma är allt jag kan göra för nu...

Men ändå tänker jag fortfarande på dig
Dröm nu till slut




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 189 gånger
Publicerad 2020-03-26 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson