Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänt ja, men sen...

Man kan vara glad
att eländet som i en tog
inte alls gjorde att man dog!
Men bara att hoppas på nu
att man av det som har hänt
man har lärt sig nå´t
för falskt det var som emot en log
det både övertog och en slog...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 05:44



Bookmark and Share


  ULJO
Att resa sig och gå vidare är väl melodin här.
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt