Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är sänd av Gud lilla ängel

Vacker är kärleken när den lyser upp mörkret i ensamheten,

och fyller den med värme och liv, skingrar mörka tankar så de

blir självklara och fylls bara av din skönhet,

det lyser åter upp min mörka värld, ty du är sänd av Gud

lilla ängel, för att göra jorden till en vackrare plats för mig,

mina böner är hörda, det finns en Gud trots allt,

och jag som tvekade men nu har jag fått bekräftelse och svar

nu ska jag älska och bli älskad.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-03-26 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som en dikt till din dotter! skriv dikter till henne, du känner väl henne, eller?

du ska sluta jaga tjejer, och tänka på tjejer. du har en riktig tjej vid din sida, som verkligen betyder någonting. mer än knull och skratt.

det verkliga livet. bry dig om henne. skicka henne nåt! dikter du skrivit?

jag skällde ut min skorpionkompis från usa för en månad sen. det enda hon pratade om var all bra sex hon hade, och behandlade sin dotter som skit, som någonting hon inte ens ville veta av.

nu har hon ändrat sig. hoppas jag. hon är bra på att ljuga. och hennes dotter växer! hon tycker om kristendom och att spela piano!
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten