Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så trött på allt

Jag är så trött på mig själv

jag är så trött på allt runomkring mig

allt känns så jobbigt just nu, det händer ingenting

samma saker varje dag, det är en del av inlåsningen

där jag sitter på Helix i Flemingsberg.

Personalen är bra i det stora hela även om en del av dem

kan vara påfrestande ibland,

men även dem kan ha en dålig dag och då

ta ut den på oss, sånt händer ibland och

jag är så trött på det och allt just nu!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten