Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träet (2000-12-06)

Träet smälter in i mig
Jag känner 5, 10, 15 år framåt
När vi sitter där och upplever

Vi sitter även där och minns
Hur det var för 5, 10, 15 år sedan
Och vi ler
Och vi upplever
Och träet ler tillbaka




Fri vers av kpoesi
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-03-26 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi