Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion het som lava

När man möter någon man tycker om efter en längre tids ensamhet utan beröring,

eller någon att prata med, då är det väldigt lätt att passionens glöd blossar upp

det går ju inte att hjälpa de känslor som bubblar upp, det är svårt att styra dem,

det går bara att fly eller förtränga dem, men det är svårt när de växer och blir

till en explosition, och när den sen blir besvarad och bekräftad då är det försent

att stoppa, för då forsar passionen het från mitt hjärta, precis som lava.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-03-27 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten