Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anta

Är det samma sak att tänka till jag vaknar
av resonans eller eko om det är en skillnad?
Finns det någonting inuti som förändrar mig
som jag inte redan visste sedan innan?

Anta
att jag försöker
men behöver
att jag försöker
lite oftare, lite kortare
Varför ska jag
vakna varje dag
och bära kläder
som ingen äter?

Är det någon skillnad att längta till jag vaknar
om det annars vore att ta en äkta maka?
Finns det någonting som verkligen beskriver mig
om det inte riktigt är möjligt att förklara?

Anta
att jag försöker
men behöver
att jag försöker
mindre för mig själv,
lite med din hjälp
Varför ska jag
vakna varje dag
och bära kläder
som ingen klär i?

Finns det någonting inuti
som förändrar mig?
Finns det någonting inuti
som beskriver mig?
Finns det någonting inuti
som förväntar mig?
Finns det någonting inuti
som förklarar mig?




Fri vers (Fri form) av regnskuren
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren