Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bli

jag vill bli
grotesk
som ingenting
annat likt

makaber
med min bröstkorg
fullt uppvikt

stå på scen
och blotta mer
än bara ben

viska i tystnad
utan syfte
att någon hör

fullt medveten
om att någon gör




Bunden vers (Rim) av regnskuren
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-27 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren