Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lungorna

Jag vet inte hur det berör dig när jag nyper
Hör inte din andnöd när det går över till stryper
Och när du dör är du mitt vackraste lik
Du är allt som jag gör inför publik

Lungorna expanderade
till allting inunder mig sprängdes




Fri vers (Fri form) av regnskuren
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren