Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns

hur du berättade att du hade väntat
berättade även att du inte längre väntade
så jag sitter ner i min egen Gräns
och tänker på en känsla när en annan känns
kanske är det något som jag inte vet
kanske är det något som han inte vet
hur det var taget ur din tavla när jag nöp din arm
och du vaknade ur en koma till en annan famn
jag kanske ville fråga
för att få ha ett svar
men oavsett vilket svar
är det samma sak
när man inte är hemma
och vill vara någon annanstans
för innan man vet om det
är man inte längre alls
och är ensam med ingen att berätta det för
när man är den enda som det verkligen berör
tillsammans med alla saker som du vägrar ta
för att undvika det avslut som du redan har
och du har ingenting som är mitt att ta
för att kunna få det avslut som jag vill ha
så jag sitter ner i min egen Gräns
och tänker på en känsla när en annan känns




Bunden vers (Rim) av regnskuren
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-10 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren