Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske min säd

Kanske min säd är tankar som jag bär
liten och steril, ändå med lustar och begär

Kanske ska jag inför älskog börja bikta
blottad och avslöjad innan jag sviktar
på ett fartyg, vilset, med halv mast
och förbundna knopar inför det blir hamnsatt
halvt matt och förtöjt för att lämna sin last,
med inget ankare lättat tillbaka till havs
men viljan att åter anlägga den brygga
där vågorna vänder och fotsteg blir trygga

Liten och steril, ändå med lustar och begär,
kanske min säd är tankar som jag bär




Bunden vers (Rim) av regnskuren
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-09-22 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren