Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment från det förflutna


jag trodde verkligen på dej

jag trodde verkligen på oss och jag trodde verkligen på att du 

älskade mej så mycket som du sa till mej : alla vackra ord och

 

alla kärleksförklaringar är nu så tomma och betydelselösa ; jag 

trodde verkligen på dej för du behandlade mej så kärleksfullt 

 

till en början ; du var så fin charmig du fångade mej och tog en 

stor platts i mitt hjärta ; du öppnade minna förträngda känslor 

 

med din magi för du vann mitt förtoende och fik det att öppna 

sej för dej ; och jag brukar inte lita på någon för jag har blivit 

 

både bränd och olycklig så många gånger i mitt liv ; så jag är 

så rädd att det ska hända igen för det är så smärtsamnt och 

 

smärtan blir bara värre för varge gång jag förstår inte hur

du kunde göra så här i mot mej du bara lämnade mej kunde

 

du inte gjort så jag börja hata dej men du lämnade mej med

så full av kärlek och saknad efter dej snälla kom hem igen jag 

 

behöver dej för du har mitt hjärta i din hand för jag trodde

verkligen på dej  




Fri vers av den nakna poeten
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-03-27 10:14



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Smärtan när man blivit lämnad är stor, men den går att komma över. Livet går vidare och vi med det.
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten