Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still going strong!

När det gäller kärlek
så ska man väl
berusa sig
hela tiden...

Aldrig ens en enda gång
våga att nyktra till
utan ösa på
av den ännu mer
och ge av sin till många fler...

Så kärleken alltid ser
att man är med i leken
för att man själv är den
som ju alltid vill...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-03-27 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2020-03-29

  Öknens Ros VIP
Kärlek kan man aldrig få för mycket av!
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt