Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pina å magkänslan!

Bloder rusar

magen svart

Å stark yrsel

full av obehagv

reser mig upp

måste göra nåt

har redan tatt

motion å rygg-

övningar!

Mat dämpar!

Finns det bot

ge mig råd!

 

Ryggspanaren

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 17:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kan bara be för Dig från min horisont!
2020-03-31

    Lena Staaf VIP
Känns oroande! Ring 1177 och rådgör.
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy