Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna skriva dikt

Att kunna skriva dikt

är något helt annorlunda

än alla de kunskaper

som en läroverksadjunkt

försöker stoppa ner

i ens hals




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-27 19:28



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Som gammal läroverksadjunkt vet jag att korvstoppning är dålig för lärandet men också att kunskaper är bra även för blivande poeter.
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP