Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"F.B Skrivelse ifrån Grävköpings bladet. .."




Den inflytelserika Influencern
samt omtyckta skribenten

fröken Pippilina Snork von
Oben.

Har för evigt hastigt och
tragiskt insomnat i
Corona-smittans efter
-verkningar.

Officiell Begravnings
-akt kommer att hållas

Nästkommande vecka
Uti Cyberrymden

Meddelas endast på
Detta sätt!




Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-28 10:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Begrav den löjliga titeln Influencer också på samma gång.

2020-03-29

    Lena Staaf VIP
Tragiskt. Hur ska vi klara oss utan influencer?
2020-03-28

  objekt3
"En riktig Svensk skämtar"


2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP