Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment i från det förflutna


snälla kom hem igen

jag älskar dej du älskade mej innan du lämnade mej varför ; alla 

vackra ord du sa till mej var det bara smicker för att komma mej

 

närmare mej steg för steg ; och alla heta kyssar du gav mej inann 

du tog mej till din himmel ; som var så otrolig för mej och betydde 

 

såmycket var det bara för att öppna mej och få mej att sänka garden 

inann du stötte in dolken djuppt in i mitt hjärta inann du gick i från

 

mej jag borde blivit arg men jag älskar dej fortfarande så jag blev

bara sårad och ledsen nu när jag står här i bland alla ruiner efter 

 

värld har fallit sönder som vi byggde ut av våran kärlek till samman 

men nu finns inget kvar ut av allt jag älskade förutom mitt plågande 

 

minne för jag älskar dej och du älskade mej inann du gick i från mej 

snälla det gör så ont inom mej kom till baka till mej vi kan bygga upp

 

allt igen kom hem 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-28 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten