Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är kärleken, ren magi!

Att få älska efter en längre tid i mentalt mörker och sorg,

det är som att vända upp och ner på en hel värld

blåsa värme och ömhet i den, fylla den med liv och glädje,

som när våren vaknar efter en tid i mörker och vinter,

det är magi på högsta nivå,

SÅDAN ÄR KÄRLEKEN, REN MAGI!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-28 10:55



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert och enkelt du beskriver uppvaknandet av kärleken...
"det är som att vända upp och ner på en hel värld" Bravo!!
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten