Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pina morgon!

Vinden pinar mig

den bor på balkongen

Vinden är min mor

säger Bear Heart

indianen som

Var både chaman

och troende....

Har lagt hans bok

på nattduksbordet 

Herre ge mig kraft

att också läsa den!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-29 11:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag har läst om honom, men inget av honom, kanske dags nu.
2020-03-30

    Lena Staaf VIP
Spännande! Läsning vidgar vyerna.
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy