Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden har rullat på

Jag sitter i min cell på Helix i Flemingsberg

och tänker tillbaka på när jag var yngre,

varför det var lättare för mig att hata en att älska,

varför jag var mer vild en tam och varför jag skulle

spränga alla gränser eller tänja på dem tills någon sa stopp

Jag har suttit inne här nu ett tag, 8 år på det här straffet,

men det har flytit på bra tycker jag,

tiden har bara rullat förbi och jag har suttit och tittat på.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten