Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset kommer smygande

Ljuset kommer smygande ut ur mörkret och lyser upp all skönhet på jorden

det som gömdes i mörkret, allt elände gör ont i ljuset,

det är inte alltid man ser det man har eller har det man ser...

ofta döljer skönheten smärtan i sanningen, men den kommer fram till slut

den kan ta fram förståelse eller tårar, väcka gamla drömmar som

har växt fram genom åren, en liten lögn kan växa fram till flera,

och förgöra förtroenden som byggts upp under flera år.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-03-29 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten