Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pina å hoppet!

Att glädjas över våren

att glädjas så i själen

Att helig Ande vill där bo

Det av stum beundran

ja rena rama tron,

tänka å förtrösta

ingen vågar klaga

det luktar gammal

öst....

Media vräker ur sig

Men nog finns det hopp!

Lämna inte skutan,

vad är vi den förutan!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-29 18:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Inger hopp.
2020-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppfull och uppmuntrande dikt!
2020-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Ja, hoppet är en drivkraft som gör att vi ser tiden an!
2020-03-30

    Lena Staaf VIP
Nej, hoppet måste vi ha kvar!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy