Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resten är historia

Jag levde ensam, ett ganska tråkigt liv,

en grå vardag utan rutiner eller planer för framtiden.

Jag brukar vara ute och gå på promenad,

och ibland ta en fika i centrum

då har jag sett en söt tjej som brukar fika där,

eller så har jag sett henne där hon promenerar ensam,

våra blickar har mötts ibland som hastigast,Panik!!!!

då har jag snabbt  tittat åt ett annat håll.

Men en kväll när jag bestämt mig för att gå ut och ta en öl

på krogen, så är det någon som knuffar till mig i sidan,

och när jag tittar dit så stod hon där och log,

resten är historia, men vi har nu en dotter som fyller

15 år den 11 september.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-03-30 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten