Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sökt mig själv

I hela mitt liv har jag sökt något eller någon att fylla det hål jag har inom mig,

där det drar kallt av saknad.

Jag har sökt på olika ställen på olika sätt och saker men jag har aldrig funnit

det jag söker, för jag söker i blindo, det retar mig för jag vet ju inte vad jag söker!

Mentalt går jag runt i mörkret och slår vilt omkring mig,

det har gjort mig ledsen att behöva gå runt med den känslan,

att inte få vara hel.

Men nu först när jag blivit äldre har jag förstått att det är mig själv

jag sökt,  trots att jag sett mig själv i spegeln hela livet.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-30 07:56



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Med åldern kommer förståndet...det sa alltid min farmor. Vi behöver några år för att hitta oss själva och var vi hör hemma.
Väl avhandlat ämne i några få meningar.
Bravo!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten