Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kammats med osthyvel

Vår välfärd har tvingats
kamma sig med en osthyvel
Långsamt långsamt över åren
Mindre och mindre kvar
Kammandet har gått så långsamt
så det inte har märkts
En bestämd politik har genomförts
Nu ser alla att det blöder
Men alla inser inte
att det beror av en
decennier lång process
Men det är nu vi skulle behöva
en okammad välfärd




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-30 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner