Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från det förflutnas känslor


lever jag i en annan värld

vart är du vart tog du vägen ; varför lämna du mej 

enam ; jag älskar dej fortfarande förstår du inte det 

 

eller är du trög eller lever jag i en annan värld 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-30 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten