Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förfluten kärlek


du är min fånge och jag är din

du suger livet ur mej varge gång du kysser mej ; så

förlorar jag en liten bit ut av mej skälv ; jag faller så 

 

handlöst för dej du har full kontroll på mej ; du tog

min frihet i från mej ; för jag är din fånge ; i min

 

livstid som du är min för jag släpper aldrig ut dej ur

mitt hjärta någonsin 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-30 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten