Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en förtrollad värld

Kvällsolen håller på att gå ner

och jag står vid en stor äng full av vackra blommor

och du står där bredvid mig.

Det doftar så ljuvligt och vinden smeker försiktigt alla

blommor och ditt vackra hår som dansar så lätt,

jag hör liksom musik i mina öron när humlor och bin

flyger från blomma till blomma, suger nektar från dem,

fjärilarna svävar likt små änglar över fältet så vackra och lätta,

gräshopporna spelar en nyskriven symfoni,

luften är fylld av romantik där vi står hand i hand

i en förtrollad värld.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-31 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten