Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur förklarar man?


Jag finner inga ord
När sorgen lägger sig i mina ögon
Och tonar världen svart
Jag kan inte förklara
Vad som händer inom mig
När livslusten bara slocknar
Utan anledning kan det tyckas
Hur förklarar man att livet inte passar
Att det sitter illa och skaver
Hur förklarar man att det känns
Som om man hamnat fel
I livets begynnelse
Hur förklarar man
För dem som gav mig livet
Att jag inte vill ha det?




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-07 11:32



Bookmark and Share


    Max E
Vackert.

Det är lättare sagt än gjort men om tillvaron inte passar får man försöka skapa sig en bättre.
2006-07-07

    Bim
Ta han om det som skaver och känn ingen skyldighet att vara den som förklarar.Hälsn.Bim
2006-07-07

  DanSan
*********************************

Helt underbart om den där längtan

att hitta hem igen, Knastroll helt

underbart! alla dessa tankar som du

förmedlar med denna dikt!!!


MVH och kram Dan


**********************************
2006-07-07

  Nova-Liv
man säger- jag har lämnat mig själv och jag längtar hem
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP