Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Enda hjälpen!


Livet är en pina!

Gå med stavar

enda hjälpen

Men det räcker

ej.....

Blodet rusar

svaga hjärtat 

slår......

Det är vår

Men ingen

Vill förstå!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-31 13:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dom. 6:12
2020-04-01

    Lena Staaf VIP
Stavgång är alla tiders! Bra för muskler, kondition och hjärta.
2020-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Men du är en riktig kämpe!
2020-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Du verkar vara en riktig kämpe!
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy