Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du fångade mej

med ett enda ögon kasst från dej när du mötte min blick 

räckte för att fånga mej ; i resten ut av våra liv jag förstår 

 

inte hur du gjorde nu i efterhand du tog min frihet jag är 

nu din 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-31 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten