Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön om frälsning!? Moder Teresa!,


En pina och Corona!

Pinsamma saker händer

hoppet står till Frälsarn 

utan motion ingen hälsa

hopps du på frälsning

böna,beda å försaka

Herren skapar och ser

vår önskan om mirakel

70 bast å hemma, nä ut

å motionera, ja det

gäller livet.....å

vi syns i "vimlet!"

 

Rontomkring pina




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-31 18:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
1 Tim. 4:8
2020-04-01

    Lena Staaf VIP
Ut varje dag! På två meters avstånd från andra.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy