Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm sorry / I've fallen in love with you / your poems and your songs


Brev

Har du också en skymning i din trädgård
smidd av andra världars ljus
där du viker papper till kantiga hjortar
kvisttunna kroppar, mindre än min handflata
och låter dem bäras av en tyst vind
att ströva som irrbloss i buskagens dunkel

du behöver inte likna mig
på annat sätt än i denna förundran
i din hand, mitt svalnande hjärta
i din mun, orden




Fri vers av Grävling
Läst 157 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-01 22:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackraste brevet.
2020-04-02

  Nanna X
Så vackert
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling