Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande efter vägen

Jag söker förgäves efter vägen för jag möter aldrig den

rätta ; visst att jag möter vackra själar som fyller mej

 

med kärlek ; men på något sätt förlorar jag dom efter 

vägen ; i mörkret jag söker med ljus och lykta men 

 

det finns ingen där ; jag börjar mer och mer förstå att 

jag söker på fel väg för att hitta den jag söker där.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-04-03 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten