Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra metod behövs för vissa!

Nu äntligen har jag förstått
varför jag inte alls förmått
att få till en dikt eller en vers
den sista tiden...
Ja åtminstone nå´t!!!

Det är Pennskaftet som trilskas
inte ställer upp utan drar in i
mitt ordförråd, tar sig olovligt in
i min trädgård i min odlar rabatt
där jag de senaste ordskotten satt
och döljer för mig, allt nytillkommet
under sin hatt...

Man kan ju inte bli annat än helt matt..
Som bli fråntagen sin skatt!

Men jag skulle ju kunna ladda med fröskott
för så fort de har slått till
HURRA SÅ DÄR JÄTTEBRA
och sen i jorden landat
är vapnen totalt borta
inte jag, utan eftersökarna
i sitt letande de kommer till korta!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-03 15:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Här jag dig giva - så du med orden kan driva - kvast, häxa, katt, ägg och skägg ... Skriv något på dessa ämnen så kommer kreativiteten tillbaka och åter får du skrivlustens godhet smaka! ;)
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt