Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlighet

En oslagbar kvinnlig kombination

är

skönhet, utstrålning, godhet,

kunnighet, god smak 

och bra uttrycksförmåga




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-03 19:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sådant kan också män vara begåvade med... Skönhet i orden du delar... Tack!
2020-04-07

  soligajag_1 VIP
En perfekt beskrivning på mig . Valter .
’Ler brett’
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP