Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment i från det förflutna


Att finna den rätta vägen med hjälp

Du drog upp mej mentalt i från mörkret i min ensamhet ; du

öppnade mitt hjärta och fyllde det med kärlek ; du befriade

 

minna känslor så dom löpte amok ; bit för bit fick du mej att

börja leva igen ; och nu är jag fri i från allt elände inom men 

 

det du ger mej på natten är otroligt ochså ; du är helt fantastisk 

du visar mej saker i från ett helt annat håll ; och synsätt du får

 

mej att förstå och tänka på saker som jag inte såg förut ; du vidgar 

min horisont och en bättre väg in i framtiden ; var kommer du i från 

 

hur kom du hit ; du har räddat mej i från att spilla bort mitt liv för 

ingenting ; du ger mej en mening med livet och att få känna sej

 

behövd ; en helt otrolig känsla var har du varit i hela mitt liv ; tänk 

om vi hade träffats i från början på min   väg,  då hade jag levt 

 

ett helt annat liv med dej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-04-04 10:14



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Fantastiskt att kunna känna så!
"Du vidgar min horisont" skrev du, jag hoppas att du gör detsamma för den utvalda.

2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten