Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag förlorar dig


Hur ska det här gå?
Jag som tycker om dig så.
Om jag förlorar dig ...
Kommer jag att sakna dig för alltid då?

Hur ska det här gå?
Jag som håller av dig så.
Om du försvinner ur mitt liv ...
Kommer jag att längta efter dig för evigt då?

Hur ska det här gå?
Jag som älskar dig så.
Om jag aldrig tar chansen att säga det ...
Kommer jag någonsin att förlåta mig själv då?




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP