Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon går sin väg utan att vända sig om

Utan någon som helst ånger eller betänkligheter
För det som har varit har ju redan varit
Inget att orda om
Inget att hänga upp sig på
Det fungerade ju ändå inte mellan de två
Bara en massa tjafs
Jo, ibland så kan det ju bli så
Så efter att hon hade sagt hej då, till honom
började hon så sakta framåt gå mot nya äventyr
där hon åter är kaptenen på skutan
Den som sin kosa styr...

Hon går sin väg utan att vända sig om!

Ken Cassel
5/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel