Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få en puss?!

Att pussas och kramas lite granna är aldrig helt fel
För pussas lite granna gör alla de som känner sig
helt sanna, där kärleken till varandra är himla stor
Där varje puss och kram får de båda två att växa och
gro till högre höjder
Kunna känna tillhörighet
Vara någon
En som älskar att älska och bli älskad
Så det är i deras stora hjärtan som kärleken bor
Inget tillgjort eller fejkat här inte, om ni nu det tror
För då har ni fått det om bakfoten
För pussandet och kramandet är ju självaste roten
som får kärleken att växa
Och då spelar det inte någon roll hur stor man är
eller hur man ser ut
Om man ser ut som en fotomodell eller ser ut
som en häxa till snut
Så att pussas och kramas lite granna med någon
som du tycker om är dagens läxa
SLUT

Kan jag få en puss?!

Ken Cassel
5/4-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-05 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel