Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte något, Ingenting, Aldrig

Inte något

Ingenting

Aldrig

För länge sedan

är ord som passerar igenom mitt huvud

inte ett skit har hänt i mitt liv

förutom flyktiga förhållanden

som först lyft upp mig och sedan tyngt ner mig,

på min väg i mitt liv finns inget som höjer min ställning

eller standard,

men det gör inget, även om det hade varit roligt

så är det inte det jag sökt hela mitt liv,

det har varit att hitta någon att älska och åldras med,

men inte ens det har jag hittat,

visst jag har träffat många tjejer men jag har haft många

som har lämnat mig också,

det finns ingen som vill stanna,

vad är det för fel på mig?




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-04-05 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det kallas twin flames. tvillingsjälar, fast på en högre nivå. dom har varit tillsammans sen the big bang, och försvinner ifrån varandra varje gång dom återföds. men dom hittar tillbaks till varandra till slut. det finns någon för alla..

"if it was easy to get, then it wouldn't've been worth the time it took"

ändra något i ditt liv! då händer det! jag lovar! jag skaffade min första tattuering, och förstörde den med handsprit, men jag var så hög av handspriten och bläcket som hade kommit ut i blodet att jag kom till en annan värld, och där är nu jag med min fru, som kom då, från intet...
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten