Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missbrukshud men du känns som att komma hem

minns du när alla dina kläder krympte?
din resväska står nu på min vind
vitt pulver i handsfacket
ska vi ses på ett disco nånstans?
men dom släpper aldrig in dig

1 april, oj oj oj, du har hittat lägenhet och ska flytta in
den har man hört många gånger förr
jag ringer dina vänner mitt i natten men dom svarar aldrig

ibland när jag blundar ser jag dina gröna ögon och det är som om du lever inuti mig
igår när jag låg på soffan bredvid min pojkvän låtsades jag att han var du men era fötter ser inte likadana ut

det som händer när vi dör,
är att livet går vidare precis som förr




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-04-05 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött