Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på bättre tider

fyfan, fyfan, jävla liv

vi ska upp till hans stuga över påsk
jag har corona i halsen och i själen
drömmer om att plugga konstvetenskap och att livet äntligen blir normalt
livet blir aldrig normalt

lyssnar på sibelius och berlioz
önskar jag var en sån som föredrar jazz och hasch
önskar att livet kunde kännas normalt och att leva var något man bara gör
inte sedan 1997

jag är inte ens deprimerad,
bara less




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 19:44



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Den konstanta coronan man har i själen som gör en trött och ger andnöd i största allmänhet.
Kul och lagom deppig text =)
Men dra corona-kortet och stanna hemma ;)
2020-04-09

    April Stark
Oj tycker verkligen du fångar en känsla
Sista meningen särskilt
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött